The Lighthouse Creatives

The Blog

Showtime för vår hemsidan!

Hej och varmt välkommen till vår blogg och vår hemsida. Va kul att du hittat hit!

Det är nu några veckor sedan vi officiellt gick ut med The Lighthouse Creatives och vilken respons. Vi är själva förvånade över all positiv feedback vi fått. Det glädjer oss väldigt mycket. Därför känns det nu ännu mer spännande att lansera den här hemsidan som vi jobbat på i flera månader. Här kommer det uppdateras kontinuerligt allteftersom nya projekt blir klara och redo för publicering. Vi kommer alltså just nu att jobba med två digitala kanaler och den andra efter hemsidan är då såklart vårt instagramkonto som ni ser till höger här.

Bloggen här på hemsidan kommer att snurra på för att du som läser ska få lära känna oss ytterligare. Men varför en blogg och inte en vlogg eller annat rörligt media? Vi är ju trots allt ett videoproduktionsbolag…

Vi har valt att blogga just för att det är roligt att skriva och det ger en kontrast till det vi annars jobbar med. Varför behöver vi en kontrast kanske du tänker nu?
Jo, genom kontraster så ökar inspirationen och motivationen och det gör livet roligare. Vi kanske startar en vlogg i framtiden. Vem vet? Men just nu är vi så otroligt tacksamma för att du valt att följa oss på instagram eller titta in här och läser detta. Vad som händer i framtiden får just framtiden utvisa.

Tack för att du hittat hit och varmt välkommen åter. Lämna gärna en kommentar och berätta vad du tycker om hemsidan. Är det något du saknar eller skulle vilja se mer av? Berätta.

Vi hörs!

// Erik