The Lighthouse Creatives

The Creatives

 

Våra kreatörer

 
A7303862.jpg

Jonatan Rennemark

Drivet och den ständiga viljan att fortsätta framåt utmärker Jonatan i allt han gör. Att han samtidigt står stadigt med båda fötterna på jorden och ständigt visar ett genuint intresse för den personen som står framför honom eller den uppgift som stundar skapar en trygghet hos alla i hans närhet. Jonatan berättar genom foto och film samtidigt som han brinner för att jobba med det strategiska arbetet som ligger till grunden för en god kommunikation. Noggrannhet, närvaro, kvalitet och farliga idéer levereras i varje projekt.

  • Mejl - jonatan@thelighthousecreatives.com

  • Telefon - 0709-1991 94

 
A7303792.jpg

Erik Bodén

Uppvuxen i Falun och utbildad till skidinstruktör på den högsta nivån som går att nå i Sverige, så är det inte till någon större förvåning att drivet finns där.
Erik är samtidigt ödmjuk i mötet med andra och lägger stor vikt vid att lyfta personer i sin omgivning. Erik är alltid beredd att springa, eller staka sig, den där extra milen för att uppnå perfektion när det behövs. Hans passion för att berätta tar sig i form med hjälp av film som verktyg. Det han producerar genomsyras alltid av kvalitet, eftertänksamhet och finess.

  • Mejl - erik@thelighthousecreatives.com

  • Telefon - 0706-0593 03